پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

نخست وزیر کانادا: متعهد به دفاع از اوکراین برابر روسیه هستیم

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا در نشست خبری مشترک با همتای لهستانی خود گفت که کشورش نسبت به دفاع از اوکراین متعهد است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جاستین ترودو نخست وزیر کانادا امروز (دوشنبه) در سخنانی وعده افزایش بودجه نظامی کشورش را داد و گفت در شرایط کنونی کار‌های بیشتری وجود دارد که باید انجام دهیم.

وی که در لهستان به سر می‌برد، در نشست خبری مشترک با دونالد تاسک، همتای لهستانی خود از سایر کشور‌های غربی خواست تا با تهدید روسیه مقابله کنند.

نخست وزیر کانادا خطاب به مردم و دولت لهستان گفت که ما در کنار متحدان خود از این مساله اطمینان حاصل خواهیم کرد که نیرو‌های مسلح ما تجهیزات و پشتیبانی لازم را داشته باشند.

دونالد تاسک نخست وزیر لهستان نیز در سخنانی از کانادا و دیگر کشور‌های غربی خواست که حمایت خود را از اوکراین ادامه دهند.

وی گفت: اوکراین تنها در صورتی می‌تواند در مقابل روسیه مقاومت کند که از سوی کشور‌های عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) مورد حمایت قرار گیرد.

کانادا مدت‌هاست که با فشار کشور‌های عضو ناتو برای اختصاص ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود برای امور نظامی روبه‌رو بوده است. ناتو انتظار دارد همه کشور‌های عضو این سازمان بتوانند تا پایان سال جاری به این هدف دست یابند.

بودجه نظامی کانادا در حال حاضر حدود ۱.۳ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است. ترودو که روز شنبه را در کی‌یف گذرانده بود، تداوم حمایت اوتاوا از اوکراین را اعلام کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر